2023. évi OMÉK Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban (HIDA) pályázati felhívás

Megjelent a 2023. évi OMÉK Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban (HIDA) pályázati felhívás:  https://omek.amc.hu/hirek/2023-evi-omek-hagyomany-es-innovacio-dij-az-agrargazdasagban-hida-/823/

Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre (továbbiakban: HIDA) azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatóság követelményeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő.

A pályázaton olyan hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékekkel és élelmiszerekkel lehet részt venni, amelyhez kötődő tudásanyag speciális ismeretekre épül, innovatív megoldások alkalmazásával és előállítása megfelel a fenntarthatóság követelményének.

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek fogyasztói ismertségének növelése és innovatív fejlesztésének elismerése a Hagyományok – Ízek – Régiók program keretében.

A pályázati dokumentumokat kizárólag elektronikusan kell benyújtani a hida@am.gov.hu elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium, Borászati, Eredetvédelmi és Agrármarketing Főosztály részére.

A pályázatok beadásának határideje: 2023. augusztus 25.

Az e-mail tárgya: HIDA pályázat (2023)

HIDA pályázati link: https://gi.kormany.hu/hida-palyazat