2016. 09. 02-04. – JÁSZ-EXPO & FESZTIVÁL

Tisztelt Látogató!

Szórakoztató családi és egyben kereskedelmi-üzleti programokat ígér a VI. Jász-Expo & Fesztivál, amely évente kerül megrendezésre a Jászság fővárosában, a térség gazdasági központjában, Jászberényben.

A vidéki expók sajátos varázsával rendelkező Jász-Expo társrendezvénye – egyebek mellett – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Kiváló Hazai Élelmiszerek” kollektív standja, ahol helyi termelők által megtermelt és előállított élelmiszerek kóstoltatása és vására várjaja a látogatókat. Hagyományosan megrendezésre kerül a „Berényi Autó Szalon 2016”, az autó márkakereskedők kiállítása is.

A Jász Fesztivál minden bizonnyal idén is több ezer látogató számára kínál vonzó zenei, gyermek, folklór stb. programokat, sztárfellépőkkel. Idén is kiemelt programja lesz a fesztiválnak a Jászmagyarok együttes szombat esti „hazai nagykoncertje”.

A helyszín Jászberény főtere, a Lehel vezér tér, a Lehel Vezér Gimnázium tornacsarnoka, udvara és a kapcsolódó központi utcarész.

A látogatók belépőjegy nélkül tekinthetik meg az expót és a kísérő programokat egyaránt.

Szeptember első hétvégéjén mindenkit vár a színes nyárbúcsúztató fesztiváli kavalkád, az expó és a gazdag gasztronómiai kínálat!

2016. 09. 02-04. - JÁSZ-EXPO & FESZTIVÁL