Jász-Nagykun-Szolnok megyei büszkeségünk

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a malajziai-magyar Nagykövetség szervezésében Kuala Lumpur patinás szállodájában került sor arra a nagyszabású fogadásra 2016. október 20-án, melyen néhány magyar értékünk, köztük az abádszalóki Csipkeverők és Alkotók Háza közreműködésével készített csipkék is méltó helyet kaptak.

November 24-27. között a Malajziában megrendezésre kerülő  Nemzetközi Kézműves Fesztiválon  szintén kiemelt figyelmet kapnak az abádszalóki csipke termékek.

abádszalóki Csipkeverők és Alkotók HázaA Kuala Lumpuri Magyar Nagykövetség és a Földművelésügyi Minisztérium 2016. évi külgazdasági és kulturális programjainak folytatásaként nagyszabású „Hungary Fair” elnevezésű rendezvénysorozatot szervez 2016. december 5-7. között. A rendezvény célja, hogy a malajziai közönségnek bemutassák a magyar termékeket és felkeltsék a potenciális forgalmazók, importőrök érdeklődését. Ennek érdekében a Hungarikum termékek mellett nemzeti és kiemelkedő nemzeti érték címmel rendelkező továbbá a malajziai piacon forgalmazási potenciállal bíró prémium magyar termékeket kívánnak kiállítani a szervezők.

 Legfrissebb programjaink megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva:

https://www.facebook.com/csipkeverokesalkotok.haza