3. Nagykunsági Hagyományőrző Nap

3. Nagykunsági Hagyományőrző Nap

A Közösség a Megújuló Vidékért Egyesület (Mezőtúr) hagyományteremtés szándékkal immáron III. alkalommal szervezi meg „A NAGYKUNSÁGI HAGYOMÁNYŐRZŐ NAP” rendezvényt.

A program konkrét célja: a helyi közösségek kialakítása, hagyományok ápolása, identitástudat növelése, közösségépítés

A rendezvény helye/időpontja

  • Rendezvény helyszíne: Mezőtúri Közművelődési és Sport Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. – Közösségi Ház, 5400 Mezőtúr Szabadság tér 17.
  • Rendezvény időpontja: 2019. október 18. 9:00-12:00

Tovább

Helyi Termék és turisztikai konferencia Mezőtúr

Helyi Termék és turisztikai konferencia Mezőtúr

2019. szeptember 12-én a mezőtúri Művelődési Ház adott otthont a szakmai fórum sorozatnak. A workshop fókuszában a helyi termékek és a hozzákapcsolódó helyi szolgáltatások fejlesztése állt. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által nyert TOP Foglalkoztatási Paktum keretein belül Páldi Tamás projekt vezető köszöntötte a jelenlévőket. Göcző Ágnes a Marketing Jam Kft. ügyvezetője és Ferge Balázs a SEO Kft. képviselője nélkülözhetetlen marketing eszközökről és a weblapkészítés ismérveiről tájékoztatták az érdeklődőket. Takács Zsuzsa a Nemzeti Tulajdon Szellemi Hivatalának képviselője a védjegy rendszer ismérveiről tartott prezentációt. Dr. Barancsi Ágnes a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat JNSZ megyei területi felelőse jó gyakorlati példákkal színesítette az előadás sorozatot.

Tovább

BERETTYÓ KUPA 2019 – SÁRKÁNYHAJÓ VERSENY

BERETTYÓ KUPA 2019 – SÁRKÁNYHAJÓ VERSENY

Időpont: 2019. június 1. szombat, 10.00-24.00

Helyszín: Mezőtúr, Hortobágy-Berettyó Főcsatorna, Kikötő

A helyszínen reggel 10 órától várjuk 16-20 fős kezdő, amatőr és profi csapatok jelentkezését három kategóriában: női, férfi és vegyes legénység. Az alábbi elérhetőségeken lehetőség van az előzetes jelentkezések leadására.

Szűcs Lajos 06-20/419-42-42, Szűcs Dániel: 06-20/55-88-364

Tovább